090521

Idag, är det en bra eller dålig dag? Dagen började jättebra , humöret på topp! Solen sken och allt va bra. Nu är det moln och det regnar. blä.

Så på så sätt känns det ju skönt att jag lämnar skitvädret här hemma och drar till POLEN idag! Ska bli rätt kul faktiskt, fira mamma på söndag också som fyller 45. Sen är jag hemma igen och fram tills dess måste jag ha pluggat in engelskaglosorna och gjort tyskaläxan (KOM IHÅG KOM IHÅG). Snart är det studenten för treorna och då tänker jag stå på Katedralskolan och krama vissa i alla fall.


lets spread some love


Sommarlovet närmar sig ju också med stormsteg! Nu är det inte mycket alls kvar i skolan , bara nationella i tyska (uppsatsen på 150 ord typ, lätt som en plätt!) och en labrapport ,det ska jag nog fixa bra . Kan ju inte slacka ner totalt så här på slutet.

Men nu ska jag packa det sista och sen bär det av mot ett 20+ gradigt Polen!

puss.

,


jamen bara för att vi är så snygga


tillägnad N

HEJHEJ:)
idag är det fiinaste vädret på länge! `Det är nu man ska vara ute i solen med en glass och bli brun!! Men nej. Man går ju på Katte. Så det är nu man sitter inne med engelska bokpresentation, tyska, geografi (nej den är inte klar än) osv osv...
Men vadå, det är väl bra jobbat? Ja verkligen om jag hade fått NÅT gjort ja! ahhhhh!!! Igår kväll var jag och becka hemma hos sophia, hur mysigt som helst!!! GOD vad Becka skrämde upp oss med en historia som jag inte tänker skriva om här för det betyder säkert otur. Tänk er vilken film det skulle blivit, om jag skrev värsta skräckhistorien på bloggen som sen inträffade... :S 

och vilken het, snygg, sexig tjej kan ha skrivit det här till mig?:) hihi gissa! Ni får dessutom (!) se min underbara T-shirt som jag skrev om för några dar sen! That just made your day, huh??




akta er tomtenissar

Vi har nu sjuuuuuuuuukt många läsare-så alla er som vill följa utvecklingen av en kändisblogg, kolla hit!!! nu ska jag gå ut och flörta lite grann, men först ska jag ta en alvedon för jag har huvudvärk!!:( Värsta bulan i huvudet, vet inte ens vad jag har gjort.. That's so me, but you love me anyway. nej orkar inte sitta vid datorn mer.
AND OFF I GO, håll utkik efter mig inne i stan
/SARA

JAG

Girls hur blev det med att uppdatera våran kära blogg varje dag? Men ha modet uppe! Vi har en stadig besökare som återkommer varje dag!:) Vi går mot ett liv i rampljuset tjejer!!
Såa: upp to date-done:)
Jag sitter här i min sjuuukt snygga moderat-tshirt som alla som var med på valupptakten fick, jag var inte med, min syrra konfirmerades men speciell som man är fick man en ändå. Hade jag haft en fungerande kamera hade ni fått sett den på. Men så är livet biatchess. Center of attention när jag gick hem i den i alla fall. hihihiiiiiii. Nej. slut på divafasoner nu är det matte som gäller!


//SARA

RSS 2.0