SOOOL

BLOGGEN DÖR. Måste rädda den NU. Så , idag träffades några av oss kära vänner (Jag, Niki, Becka, Sara och Sofia! )på stan och gick en liten runda, köpte glass och satt på bryggan och pratade. Mysmys!
och obs ! Jag cyklade till stan, riktigt skönt faktiskt. Nu har jag gjort sallad till maten ikväll och nu är det bara att vänta på att grillningen ska sätta igång också. Sen blir det en mysig kväll med film hoppas jag!
Måste kila nu , kan ju inte sitta och nörda framför datorn i det här supervädret!
/sophia

ååh, bild från utbytet. SAKNAR redan förra veckan! och längtar otroligt mycket tills i höst, för då åker vi till Schweiz!!

utbytet

TJA

hej allihopa! VILKET HÄRLIGT VÄDER! (fast kallt) känner att bloggen är ganska död haha, men det fixar vi!
Jaa ni. Idag kommer schweizarna hit. Kul! :) Då kommer man inte se Sara och Sophia på en vecka.. mindre kul =/ Men men. Hoppas iallafall man kommer träffa schweizarna litegrann i skolan så jag kan säga det lilla jag kan på tyska.. ehm. typ "Ich liebe dich". Det är seriöst det enda jag kan säga haha :D

Aja, ska inte babbla mer. Tänka tillägna en låt till min kära Nátali igen :) Här kommer den:




"estoy enfermo de amor, enfermo de amor, enfermo de amor. estoy enfermo de amor.." haha

/Niki

Long time no see

Längesen jag hörde av mig här också känner jag, så dags att göra det nu kanske... I alla fall, idag har jag varit och hämtat tjugotre kartor över uppsala och massa annat "roligt". Gubben på turistbyrån verkade otroligt glad över att bli av med allt, snacka om att många träd har fått sätta livet till för alla papper jag fick.... Allt detta för att det imorgon är dags för det efterlängtade besöket från SCHWEIZ. Miljömedvetna som de är så har de åkt tåg ända från Zürich. Respekt. Imorgon står jag på centralstationen och hälsar Carina, Claudia och alla andra i klassen välkomna till Uppsala! 

Jag hade tänkt att jag skulle vara duktig och plugga idag eftersom att jag inte kommer göra det under nästa vecka (TACK UTBYTE), men det blev inte så. Fint väder ledde till att jag kände för att göra annat ! Hann till och med att övningsköra lite och fickparkera för första gången och det gick bra. Stolt jag blir över mig själv. 

Ikväll ska jag mysa med mamma och pappa, känns som att det blir en bra kväll. Alla är på bra humör för en gångs skull så nu ska jag inte förstöra det genom att sitta här och vara osocial. :)

puss. / sophia
 

Skola

hej hopp
Har inte skrivigt på evigheter nu, så här kommer lite up-to-date:
Sitter just nu i datasalen, har egentligen matte nu, men jag trodde att jag hade tandläkartid, vilket jag inte hade, sen tyckte jag att det var meningslöst att gå till lektionen, för den slutar snart. SÅ, nu sitter jag och väntar på tjejerna som sitter och räknar matte pratar uppe i 315. Nej skoja, ni pluggar säkert på bra!!
Glad Påsk föresten!
Puss/Sara


Ja, jag vet att Niki har lagt upp den här vackra bilden förrut, men favorit i repris som man brukar säga är ju alltid populärt. Och JA jag är "Queen of poses"?




skola imorgon..

Hejhej! Det var ett tag sen vi skrev här.. känns som att vi borde skriva lite mer och oftare med tanke på att vi är så många som har bloggen. men aja. Idag var jag på stan med Sara och Sophia. Det var trevligt :) Vi strosade runt en stund och sedan satte vi oss och åt på Unico. Efter det gick vi och fikade på Cafe Linné :p

imorgon är det skola.. fyfan. ångest =/ har verkligen inte pluggat nånting det här lovet. men men. får skylla mig själv haha.

PUSS /Niki

LIVE FROM BORÅS !

Tjaaaabaa !

Just nu , i detta ögonblick, befinner jag mej i Borås ! hahaha catchigt , visst ? :D

Jag är i Boråååååååås "THE BORÅS-TOWN" hos my daddy :D

èg er nuna hjá pabbi minn i Borås .
I´m , right now, at my father in Borås .
ching chong chang , lang kang .
Waaaaaheeeeeeeeeeet + S .
eg er hosse mina pabbe i Borre .

Lite översättningar :D  moahhahahaa

Nej men jag är väääääldiiigt uttråååkad och saaaaknar er ! , kan ni inte skriva vad ni gör :D och ring gärna :D mihihihihihihihihi

/ BY REBECKA


från Niki & Sara

Vi tittade igenom lite bilder och hittade dessa härliga på oss tjejer:


Becka, Sara, Natta, Sophia, Nickan och Niki











puss från Sara & Niki

Live from BEIJING

Yeey. Nu ar jag i Peking, ville bara halsa att jag LEVER. Vilket jag inte trodde nar jag satt pa planet hit , it was a bumpy ride ohyes. En unge spydde precis innan vi skulle landa. Euw. Som tur var ett antal rader framfor oss.

Ajaa, 莫 coolt. rakade gora kinatecken. Men i alla fall. Imorrn ska vi till Pearl Market, da ska jag vara fit for fight och redo for a fajtas med alla kineser om braaa priser.

puss på er! / Sophia

torsdag

Godmorgon allihopa! (eller nu är det dag, men i alla fall..) Vaknade sent, pga att jag hade svårt för att somna igår. Men nu är jag ganska utvilad i alla fall :) Kvällen igår var rätt kul. Festade med 87:or (?) och nån av de jobbade tydligen på Carlings.  haha, kul var det i alla fall! Men det va inte lika kul att  därifrån in till stan i regnväder mitt i natten.. Plus att Becka hela tiden tjatade om att jag skulle gå snabbare. men men. Till slut kom vi hem i alla fall!





Haha, jag & Becka igår



Idag är en tråk-dag. Eftersom vädret gör att man inte vill gå ut så tänker jag nog sitta inne och kolla på lite gamla avsnitt av "How I met your mother" som jag har på datorn :)


puss /Niki


HOW TO DANCE A RAVE !

HEJ HOPP !

Idaaaaag har jag fikat med soppe och nikaki och varit på ett MUF-möte :D

Och nu innan träning så tänkte jag att ni kunde få kolla på ett av de roligaste klippen på youtube för tillfället !
Here it is ! :

How to dance at a rave

tror det ska funka nu .. Jag och NATTA GARVA sönder när vi kollade på den här :D

GARVA LOSS NU ! :D


chillerill

Heeej! DET ÄR SÅ JÄVLA SKÖNT MED LOV! Tycker inte ni det? :) Tänkte lägga upp en partylåt så alla blir taggade inför ikväll! haha. Här kommer en favorit i repris haha:





Hahahaha. Vilken riktig bilf! (haha, internt)  Eller vad säger ni tjejer?

/Niki

Åh vilken helt otroligt lång dag

Tro det eller ej , men jag gick upp kvart över fem i morse. Men det fanns ju en bra anledning till det i alla fall, skulle skjutsa mormor och morfar till Arlanda. Jag körde finfint på e4an mot arlanda utan problem, men på arlanda när jag stog på avstigningszonen där man egentligen inte får stanna så kommer såklart p-gubbarna. dom kommer aldrig annars men idag när lilla jag satt där själv var dom såklart tvungna att komma. Jag lyckades inte charma dom utan fick springa in efter mamma inne vid check-in och så fick jag ta hand om mormor och morfar istället och mamma sprang ut till bilen och sura p-gubbarna. Hej då, hejdå till mormor och morfar, kommer faktiskt sakna dom. Men i sommar är det dags för Bulgarien som vanligt, längtar redan.



När vi kom hem från arlanda vid 8-tiden gick jag och la mig och sov. Till halv tolv = ovanligt för sophia holm. Senare på eftermiddagen efter att ha varit och handlat med mamma och suttit ute och njutit i solen cyklade jag mot nåntuna där mange mötte mig vid nåntunaskolan. Jag hade tänkt mig en rolig stund på skolgården, men nej nej . Nille, Danne, Sebastian, Emil och Mange satt och spelade nåt döda-varandra-spel. Inomhus, medan det var strålande solsken utomhus. Jippie. Mina försök till övertalning lyckades inte så bra utan dom ville stanna inne. Menmen, fin cykeltur hem i alla fall.

Ikväll ska jag vara tråkig och ta det lugnt medan några av dom andra flickorna festar. Men jag är duktig och taggar inför KINA imorrn. Måste packa imorrn och allt. Aja. Dags å kila. pusspuss /
sophia

The master of strange dreams

Hej! tänkte svara på nattas inlägg om drömmar, jag tar hem segern i konstiga drömmar, alla kategorier. För det första kommer jag nästan alltid ihåg mina drömmar, och de är lika konstiga varje gång. En dröm jag hade hur ofta som helst för några år sen är att jag flög i ett badkar över min första skola, jag vet inte ens vad jag gjorde där jag bara flög omkring och tittade på folk... I en annan flög jag omkring på en pulka/tefat(jag kommer inte på vad de heter men jag menar dom där små grejerna som man åker ner på för en pulkabacke...) i min lägenhet.. jaja där ser ni, har haft konstigare drömmar, men ni tycker redan att jag är konstig så det får räcka för den här gången. Har drömmt ett antal konsiga drömmar som ni är med i också, men som sagt; en annan gång.. moaha
PUSS / Sara

tisdag

Hej!
Den här dagen har varit en sån här dag man bara slappar och gör det man vill göra. Jag har inte gjort nånting eller tänkt någonting som har med skolan att göra. Och det har varit så jävla skönt! Allt plugg har jag bara skjutit åt sidan för att kunna njuta av lovet. (För visst måste man få göra det ibland?) Jag menar, hela lovet ska väl inte ägnas åt att plugga. Man måste ju få göra sånt som man annars inte hinner med, som att till exempel träffa kompisar som man annars inte träffar så ofta. Att ha lov innebär ju faktiskt också att man ska vila sig och komma tillbaka till skolan med nya krafter. Och det är precis vad jag ska göra det här lovet!

Ikväll blir det fest! Hoppas alla har en bra kväll! :)



Pussåkram /Niki


Goood morning sunshine!!

Idag ska bli en aktiv dag! Jag vaknade vid nio, gick upp ganska direkt och nu ska jag städa! Jess och Amanda kommer hit om två timmar så jag ska fixa i ordning nåt fika, kladdkaka gör jag jämt så det får bli något annat... Ser ut som att det kommer bli en solig vårdag, så vi kanske tar med oss fika ut istället. Men nu måste jag gå in och se om min syster lever, hon har inte vaknat än vilket är ganska konstigt eftersom att jag sprungit omkring här i snart två timmar nu, och så har jag kollat på Grey's Anatomy på högsa volym.
Puss /Sara

,

GOKVÄLL allihopa! Idag har det vart många som hittat hit till våran lilla blogg. hm, hur då kan man fråga sig?
aja. Tänkte tillägna en låt till min älskade Nátali ♥ Här kommer den:




/Niki

Duktiga dagen eller vad?

Man hänger ju knappt med i svängarna här, jag tror att bloggen har fler besökare än vad vi är som skriver. WEY!
Måste ju bara dela med mig av min duktiga dag, började med att jag gick en promenad i vårsolen runt i Bergsbrunna på cirka 40 minuter, det va härligt med massa bra musik! Sen CYKLADE jag hem till Astrid, lite mer än 1 mil, fikade hemma hos henne och köpte glass + Vecko Revyn. Gud vad längesen det var jag läste den. haha men det va mysigt.

Sen blev det cykla ner på stan och träffa Josse som hade färgat och klippt håret! På stan stötte man även på André, trevligt trevligt! Jag taggar för att stå nere på stan på torsdag och dela ut massa flygblad om seglarskolan i sommar . Wieho. Cyklingen hemåt gick förvånansvärt snabbt, jag ska börja cykla mycket oftare. Väldigt skönt faktiskt, i alla fall när det inte blåser motvind. Så, sammanlagt har jag cyklat mer än två mil idag , DUKTIG jag är.

Nu ska jag mysa till det ännu mer och läsa min otroligt tråkiga bok som jag måste läsa på engelskan. paddy clarke ha ha ha. Och nej , det är inte mycket skratt i den. usch !

Pratade med pappsen i telefon nyss och det verkar som att det blir en liten resa till kina ! Weekend kanske man ska säga, åker på onsdag och hem på lördag/söndag. Kommer sakna mina små flickor här hemma, även om det bara är 5 dagar. Hihi.

Ååh, började tänka på PARIS. Snart ett år sen vi var där. Här kommer lite bilder...

SOLAi miss it  


<3/sophia

You spin me right round baby

Här kommer orginalversionen till en klar favoritlåt just nu, Right Round. Yihaa.

Feeel the beat


en lista


hejhejhej. sitter framför datorn och har rätt tråkigt. har vart ute väldigt lite idag. FY PÅ MIG. ska ju ta tillvara på tillfället nu när det är så fint väder! haha. aja här kommer en liten lista:

Nämn något som gjorde dig glad igår: fikan på stan me tjejerna
Vad gjorde du kl 08 imorse: Soooov

Vad gjorde du för 15 min sedan: åt en sen lunch

Det sista du sa högt: hejdååå

Det senaste någon sa till dig: hejdåååå

Vad har du druckit idag: juice, te, vatten och frappé

Vad var det senaste du åt: spaghetti

Vad var det senaste du köpte: ett par jeans och ett solpuder

Vad är det för färg på din ytterdörr: grå tror jag?

Vad är det för väder hos dig nu: Soligt

Godaste glassmaken: ööh. melonsorbet?

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja typ

Sover du tungt: ibland

Drömmer du mardrömmar: inte så ofta :)

Trivs du med ditt jobb: jaarå. ICA är bra

Favoritklädsel: hm. leggings

Favoritlåt just nu: hmm, lyssnar rätt mkt på en gammal låt "Dreaming of you" med The Coral :)

Vad ser du om du tittar till höger:  en tv

Vad gör dig glad just nu: vädret & mina vännner

Vad ska du göra härnäst: gå på grekiskan..

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: glader

Favoritgodis: äter inte godis så ofta men isåfall är det väl nappar

Kläder just nu: mina nya jeans och ett linne

Sommarplaner: jobba och åka till Grekland såklart (kanske åkte till Kreta med tjejerna!)

Hur många kuddar sover du med: en

Spelar du något instrument: nej men spelade gitarr förut

Morgon eller nattmänniska: natt
Vad är viktigast för dig: vänner & familj

Är du kittlig: aa fast bara vissa dagar

Snarkar du: nej inte vad jag vet

Stjärntecken: kräfta

Äckligaste insekten: getingar och skalbaggar

Längtar du mest efter just nu: Suss

haha kanske inte så jättekul att läsa men jaja ingen har tvingat er att läsa heller haha :


fotbollsskor...

HEJ HOPP !

Vilket vårväder ! helt UNDERBART !  idag solade jag lite , läste ur min engelska bok ( Bridget Jones Dagbok 2 , som är skit jobbig att läsa och inte alls som jag förväntat mej .. ) och sen åkte jag och köpte ett par nya fotbollsskor !

MINA FOTBOLLSSKOR !

ROLIG som jag är så köpte jag precis likadana som jag redan har .. men dom är ju sååå sjukt bra ! :D

hahaa , det va ungefär det jag hade på hjärtat :D ikväll har jag träning  . såpp nu var allt sagt !

CIAO / BECÓ

BÄLINGE IF

Mitt lag ! ( de där är bara 92:orna och nu mera har vi slagit ihop med de äldre ) och heter BÄLINGE TROLLEN !

fortsättningen . oh yeah, ALIAS

Alla ni som trodde att NAZENIK  Nickan tillhörde den dumma sidan kanske trodde fel ! Den ni! Även om hon faktiskt själv erkände att hon tillhörde det dumma teamet så visade det sig lite senare på kvällen att denna tjej är en riktig talang. Å då menar jag verkligen talang.

Efter att hela smarta/dumma temat garvat ihjäl sig till kopps och efter ett antal tillbakaspolningar blev det TIME FOR ALIAS. My gosh , det spelet va inte och leka med. Vi delade upp oss i lag. Dock så var ju uppdelningen lite orättvist enligt niki och sara eftersom de var två från det dumma teamet medan jag och nickan (en från smarta, en från dumma) var tillsammans och becka och natta i ett (TVÅ smarta).

Anyway. orkar inte förklara så noga vad spelet gick ut på, men i huvudsak så handlade det om att man fick ett ord som man skulle förklara och så skulle den andra i ens lag gissa vad det för ord. Jag och Nickan började starkt redan från början, vi hade ledningen under kontroll. Nickan är helt otroligt bra på att antingen läsa tankar eller så förklarar jag helt fantastiskt bra. Exempel:

Sophia: öööööhm man kanske kan gör det här för å tillfredsställa sig själv...
Nickan: onanera!
Sophia: jaa men vad gör man när man onanerar då ? man ......?
Nickan : smeker ?
Sophia : njaae,
Nickan : GNIDER
Sophia: RÄTT. hur fan kunde du veta det ?

Och, det här var ett av dom längre samtalen . Fan, ställ upp i talang 2009 eller talang 2010 om det är för sent för 2009 säger jag bara niickan. We love you.

Och , jag förstår om det här inlägget va tråkigt. Lite krångligt att återberätta. men ni som va där, ni vet. Och SHIT vad jag garvade den kvällen .

Byebye. Nu ska jag vara duktig som vanligt och försöka stänga ner datorn och snart gå och lägga mig. Men eftersom att jag är så himla populär så är det massa folk som skriver till mig på msn... Ohyeah. Men . det blir en liten godnattkyss till er som läser ! PUSS <3

är det bara jag eller...

är man hemsk om man garvar åt den här...?
till mitt försvar heter bilden faktiskt:funny-picture nånting



/ natalie.

hej hej hej hej


HEJ! tänkte bara skriva ett litet inlägg innan jag går och lägger mig. Kom hem för en liten stund sen och mina fingrar är bokstavligt talat helt ISKALLA. Mamma säger att jag en vacker dag kommer att få reumatism om jag aldrig använder vantar när det är kallt. Men jag orkar inte bry mig.

Innan jag går och lägger mig tänkte jag länka till en låt som är väldigt mysig att lyssna på innan man går och lägger sig. Eller när man precis har vaknat. Eller när man är ledsen. Eller kär. Den funkar att lyssna på lite när som helst. Jag garanterar att ni känner igen den när ni hör den. 
 
Righteous Brothers - Unchained love


GODNATT OCH SOV GOTT! / Niki

Live from Meet The Friends

Söndags-kväll på bryggan vid ån om 40 minuter:D

MYS

See yaa!!


 



/SARA/

söndag

heey hottie
Här kommer fortsättningen på NIKAKIS inlägg. Sötnosarna träffades på stan idag, vi var söta som vanligt, gick och fikade och kollade i affärer, but we missed one sötnos; Nikkan.
Stötte på Mandie och Jess, ska träffa dom nån dag på lovet:) Snart ska jag äta tidig söndags-middag, inte wook. Är verkligen inte sugen på thai (?) mat nu. Anledningen till att jag ens oroar mig är att wook är typisk söndags-mat, visst?
Vädret har humörsvängningar, nu är det grått och snart kommer väl snön tillbaka....


DAGENS FRÅGA:
Borde jag satsa på en karriär inom Circus-världen?





Kys o knus
/Sara

rubrik !?


HEJ ALLIHOPA!
Idag är det inte lika fint väder (=jag blir på sämre humör direkt).. Fan också! Varför ska vädret lura en hela tiden? Så fort solen tittar fram så tror man att det ska vara fint väder i några dagar. men nej nej, inte i Sverige inte!
Okej, ska inte klaga. ska ju snart på stan och träffa mina sötnosar!

Här kommer en fin liten bild :



tjejerna in action! Mörda mig inte nu för att jag la upp den här bilden (A)

/Niki

AAAAAAHHHHHHHH , Vad ska jag göra ?!

Heeeej alla fans !

Tänkte lite över hur mitt liv ser ut en vacker dag som denna och kom fram till att livet leker ! Tänkte även att man ska ta vara på tiden för man är ju bara 16/17 en gång !

ååååå är fortfarande heeelt chockad över att jag kom in i skolan i Fuengirola i Spanien ! Alltså som jag nyss sa så kom jag in i Fuengirola och ska tillbringa nästa läsår i Spanien och måste säga att jag är lite mallig över att jag kom in , hahhaa alla ba : HÅLL KÄFTEN ! nej då ! men ändå ! ni fattar säkert  , MEN det jag oroar mej över är att jag kommer att SAKNA min MAMMA <3 och mina UNDERBARA kompisar !! men NI lovade att ni skulle komma och hälsa på visst ?! :D

aja nog om det ! FÖR det ANDRA ! så kör jag en liten nikaki här och frågar om jag ska spara ut min lugg som jag haft i ungefär ett år ! Vad sägs ? :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Med lugg ...
här är utan lugg , hhaaha hade inte så många men denna får duga :D


JAG <3 VÄDRET

GUD vilket härligt väder det är idag! Mitt humör påverkas otroligt mycket av vädret och idag har jag bara gått runt med ett stort leende på läpparna och tänkt att livet är så himla härligt! haha. Det är ju nästan sommarvärme :)

Kom hem för en liten stund sen från stan och nu sitter jag här och tittar på brudtärneklänningar på internet. (min syster ska gifta sig i sommar för er som inte visste det, och jag ska vara brudtärna då). Har hittat en klänning som jag tycker är ganska fin. Gillar mest modellen, färgen tycker jag är lite för skrikig och jag tror att man lätt ser blek ut i den. Vad tycker ni om den här klänningen? Tror ni modellen skulle passa mig? :)

Det här med att hitta klänning har inte varit lätt kan jag säga.. speciellt inte när man har en syster (min andra syster ska också vara brudtärna) som aldrig kan bestämma sig och tycker helt olika vad gäller klänningar. Och vi vill helst ha likadana klänningar. Det blir snyggast så om man är flera brudtärnor.

Nej, nu orkar jag inte sitta här och leta efter fler klänningar. Hoppas ni haft en härlig dag!

pussåkram /nikaki ♥

NIKI GOES BLOND. Eller?


hahaha herregud. kollade precis igenom bilder från sommaren 07 då jag var ganska blond. Saknar det på ett sätt men ändå inte.. för det påminner mig om min lilla fjortisperiod (som det i och för sig kan finnas spår av fortfarande.. haha)

Vad säger ni, ska jag färga håret blondare?




Som sagt, de här bilderna är två år gamla och kanske inte de snyggaste, men ville bara visa vad jag hade för hårfärg då o se vad ni tycker om den :) ska jag låta mitt hår vara eller ska jag färga?

Ha en bra dag allihopa! /Niki

Isn't a sunny day!?

GOD MORGON! (ja , det är en riktig god morgon idag faktiskt, titta ut ! )

Hur kommer det sig att jag alltid har massa tankar i huvudet om vad jag ska skriva och hur jag ska skriva det för att det ska vara roligt och intressant, men varje gång jag väl ska skriva (ööhm, ja varje gång. det här är bara andra gången jag skriver), så  verkar dom otroligt bra tankarna försvinna. Förmodligen så är det bara jag som råkar ut för det här, som vanligt.

Men, för att börja nånstans kan jag ju säga att jag har gjort en riktigt bra musikalisk upptäckt. SWINGFLY. Sitter och lyssar på deras låt "Touch & Go" just nu och kan man något annat än att bli glad ? Otroligt bra start på dagen säger jag bara. Perfekt låt för att ladda inför dagens besök till IKEA. Ja, ni läste rätt. Jag och bergsbrunna-gangsta-crew ska ta oss en trevlig cykeltur ut till boländerna och besöka det nya stooooora varuhuset ! Ingen aning om vad vi hade tänkt göra där men det va min idé att vi skulle åka dit så jag får väl åka runt på lagret med mange och nille i en kundvagn. Vad sägs om det ? :)




Hm... Jag kom nyss på en konstig sak. Brukar det inte vara så att man bloggar vid dagens slut om vad man har gjort och så vidare ? Inte för min del tydligen. Hur som helst, jag måste ju bara dela med mig av min totalt döda kväll igår. Fast mamma och pappa blev ju glada i alla fall. Satt hemma och tittade på Så ska det låta och somnade väl vid halv tio-tiden framför tvn. Så rolig kväll hade jag. Vid elva när jag preciiiis hade somnat så börjar det vibrera på skrivbordet. Vem är det? Jo, Niki. Tänker inte förneka att jag helt ärligt tänkte strunta i att svara, ville bara få sova. Men, envis som Niki är ringde hon tre gånger och då började jag bli orolig, Tänk om nåt allvarligt hade hänt, jag hade ju aldrig kunnat leva med tanken på att jag inte hade svarat i så fall... Men , det va inget allvarligt. Miss Niki och miss Nickan undrade om jag visste om det va fest på kamratgården i bergsbrunna och om jag kunde gå dit och titta om det var det . Seriöst, aldrig i livet. Hahah. Sorry tjejer, men jag var redan totalt förberedd för å gå och lägga mig ! Hoppas ni hade en rolig kväll i alla fall.

Nej , slutskrivet. Jag skulle aldrig orka läsa det här själv faktiskt, om jag inte hade väldigt tråkigt såklart. Vilket jag verkar ha, men faktum är att jag är på skitbra humör så nu ska jag NJUTA av den här underbara dagen och resten av lovet!

Eller, en sak till. Det står WATCH UP! Heter det inte watch out ? Sen var det nån mer grej, men det kommer jag inte på nu.

Vem vill gå på stan med mig imorrn? Jag tänker ha så mycket att göra det här lovet så att det inte blir en enda död stund. Tack å hej! PUSS / sophia

FROM BEXI

HAHAHAHHAHAA ni är såå sköna mina darlings !
P.S.  Era små maniacks (stavas de så :S ) ni måste ju skriva vilka det är som skriver detta ;) D.S.

DETTA ÄR BECKA (hon från det smarta gänget som skriver ! :D :D :D *Fett Stolt* vill bara förklara lite snabbt vilka alla är enligt mej så dom som läser detta i framtiden (eller läser nu?:O ) fattar vad vi alla är för nåra !

SMARTA GÄNGET : JAG ( BECKA ) , SOPPE ( SOPHIA ) och PATALIE ( NATALIE "HASSAN" " GANGSTERN" haha inte det där sista :) hihihi okej , är så tråkig men det va ganska kul ! moaaaaahahahhahah , suger på att blogga :D:D:D )

DUMMA GÄNGET : NIKAKI "GREKNÄSAN" HAHA NOT ( NIKI  ) , SAHARA ( SARA ) och NAZENIK ( NICKAN ) :D:D:D hahahahahaa

vill lägga upp bilder men har inte på denna data !

vet inte vad jag ska säga mer hahahaha  ! BARA ATT JAG ÄLSKAR ER MINA DARLINGS :D :D :D

nu ska jag äta , pommes och chicken bits :D

P.S. VADÅ WAHET + S ?" :O:O:O , nej men hell to the yeah to the B to the C :D :D min och nattas . har förresten kommit på att vi alla tjejer är som de nya serien FRIENDS , asså så bra vänner är vi liksomi :D

VI ÄR 6 STYCKEN VÄNNER SOM DELAR MED OSS AV VÅRA LIV :D HOPPAS NI GILLARTT !  :D D.S.

IT'S GONNA BE THE ONE....

HEJ:):)
Skön dag idag på bättre humör och allt, bara en och en halv lektion idag, det var allt. Två glassar och en pucko i vårsolen (det gäller alla oss, eller hur?)
Lyssna på den här låten, LYSSNA! (this one goes out to you, SOPHIA)
TREVLIG KVÄLL, FÖR DET KOMMER VI ATT HA!
puss/Sara

    
       

NIKAKI


NU ÄR DET MIN TUR ATT SKRIVA MITT FÖRSTA INLÄGG! :D

fast jag orkar inte skriva, så det kommer en sexig bild på Sara istället:



HÄR KOMMER EN SEXIG BILD PÅ SARA!


P...M...S!

MHM! Shit vilken dag, har vart sur från morgon till kväll! Senare på kvällen brast det när jag håll på att börja gråta för att jag blev avbruten när jag spelade piano (nej, jag kan inte spela, därför blev jag så sur för att jag blev avbruten när det faktiskt gick bra) Jaja... Sen kom ett glädje-sms från Nikaki, inget speciellt egentligen, men sweet:):) FEKKE iihhh:)
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<PUSS>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
/Sara

                                                        

you aint got shit

OK LYSSNA IDJUTER de kmr vara jAAAAG som kmr göra den här bloggen rolig de andra kmr komma med trååååkiga inlägg känns de som HIHI AA VARÅ LUFT? nääää inte jag intee

OK HAHAHA SKA BERÄTTA EN SAGA FÖR ER SOM HAR TRÅKIGT O BEHÖVER LITE UNDERHÅLLNING!

De va en gång en viss armenier som inte gillar sitt namn ( VEM VAR HUR NÄR, ERE HON BAKOM MIG ERE HON FRAMFÖR MIG ?WALLA JAG VET INTE...)


ok de e Nazenik NICKAN Jag snackar om nu.

hon ba: ASÅ LYSSNA TJEJER OK, VI E SEX PERSONER O DET E TVÅ OLIKA TEAM, DE ENA ÄR DET SMARTA TEAMET OCH DE ANDRA E DOM SOM LÅT OSS SÄGA FICK LITE ÖRFILAR HÄRODÄR PÅ HUVUDET hahha nä ja skoja ba aja ok ska fortsätta nu... aså vet ni vad de känns inte som att jag e seriös jag börjar om den här FKN sagan.

Hon ba: aså lyssna tjejer vi e sex personer och vi e två olika team, det ena teamet är de smarta och det andra teamet är det dumma teamet.
(Jag svär jag BAD för att jag skulle va en av de smarta jag svär aså om jag inte kom med i det smarta teamet jag hade gråtit på plats jag driver inte hade blivit väldigt frustrerad (HIHI) så jag gav nickan en spänd blick o genom telepati uppfattade hon att om hon inte gör så jag kommer med i det smarta teamet så får hon en hurril, hahaha nä ja skoja bara igen)
ALLA BA I MUN PÅ VARANN:
VAAA VEEM E JAG MED I VEM E JAG MEED II HALLÅÅ HALLÅÅ??
Nickan:
ASÅ OK DE SMARTA ÄR............:(trumvirvel här asså)
SOPHIA, REBECKA.......... OCH NATALIEEEEE mmmmmhm hell to the yeah to the b to the c.
sen GIIIIISSA vad DEN DUUMMMA BLONDINEN SAHARA SÄGER? ASÅ SNÄLLA GISSA. GISSAT? NEJ TRODDE INTE SÅ JAG SÄGER IST:
Men vänta.... vilket team är jag med i då .....?
HAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
dageeeeens lr vaaaad? nej jag tror veckans , nej fan jag tror månadens NEJ BRORSAN DE HÄR VA ÅRETS  SKÄMT HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA

hahahaha jag e bäst på att blogga jag vet , blondinbella aint got shit !

HÄÄJPÅRE

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0